Best Blogger Tips
TopBottom TopBottom

Giclée Print stor

ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ -CLICK- ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010



Γεια σας! σήμερα θα θίξω ένα θεματάκι τελείως διαφορετικό από τις " εικαστικές ανησυχίες που με διακατέχουν!?" Το σπίτι μου είναι απέναντι από το Υπουργείο Πολιτισμού ( τυχαία ατυχία!) Στην στέγη του εν λόγω τιμημένου Υπουργείου υπάρχει ένας τεράστιος κεντρικός κλιματισμός που κάθε καλοκαίρι αναλαμβάνει δράση! Ο θόρυβος που κάνει είναι ανεκδιήγητος! νομίζεις ότι γίνονται έργα σε ολόκληρη την περιοχή και δουλεύουν ασταμάτητα τα κομπρεσέρ! Δεν ξέρω αν χρειάζεται συντήρηση ή αν έτσι είναι η κατασκευή του, αλλά έρχονται στιγμές -επειδή μένω και δουλεύω στο σπίτι- να με φαντάζομαι ότι το καταστρέφω με μπαζούκας! Από την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε πάλι να λειτουργεί θυμίζοντάς μου ότι το καλοκαιρινό βασανιστήριο αρχίζει. Καλά θα ήθελα να ξέρω τόσο πολύ ιδρώνουν οι υπάλληλοι του υπουργείου που από την πρώτη κιόλας μέρα υποτυπώδους ζέστης (δε μιλάμε για καύσωνα) ανοίγουν τον κλιματισμό ? Είναι και αυτό ένα μικρό δείγμα της αδιαφορίας για το δημόσιο χρήμα (για να το λαϊκίσω και λιγάκι) Κύριε Υπουργέ τι συμβαίνει χαλάει το μακιγιάζ με τη ζέστη?
Περιττό να σας πω ότι τα περισσότερα γραφεία έχουν και ατομικά κλιματιστικά!

Κυριακή 30 Μαΐου 2010




Τετάρτη 26 Μαΐου 2010





Ένας κάθετος ΦΙΛ ΠΩΤ



Αυτή την ιστορία την έφτιαξα για ένα ΝΤΑΝΤΑΙΣΤΙΚΟ τεύχος που είχε βγάλει ο Τάσος ο Παυλόπουλος, το είχε ονομάσει" ARTΟΠΟΙΕΙΟΝ" και είχε φιλοξενηθεί ένθετο στην "ATHENS VOICE” τις 31 Μαΐου το 2007
Το σενάριο σε αυτό το κόμικς το έκανα με ένα προγραμματάκι που λέγεται "Hλεκτρονικός Λογογράφος" Υπαγορεύεις στον υπολογιστή και υποτίθεται ότι μετατρέπει ότι ακούει αυτόματα σε γραπτό κείμενο! Το αποτέλεσμα ήταν τελείως σουρεαλιστικό που δεν πείραξα ούτε κόμμα!
Είναι μια σπανία ιστορία που δεν ήξερα ούτε εγώ ότι την είχα στην τελική της μορφή. (απύθμενος ο σκληρός δίσκος!)
Αφιερωμένη!


Για μεγέθυνση κάντε klik στην εικόνα





Πέμπτη 20 Μαΐου 2010



Αυτό είναι ένα από τα πρώτα κόμικς που έκανα με τον ντετέκτιβ Φιλ Πωτ। Δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ, (μόνο σε πάρα πολύ μικρό μέγεθος στο άλμπουμ, σαν εικονογράφηση ενός κειμένου). Είναι πειραματικό, δουλεμένο με letrafilms (αυτοκόλλητα διαφανή χρώματα), αερογράφο και ξυλομπογιές πάνω σε σχέδιο το οποίο είχα επεξεργαστεί στο φωτοτυπικό (κουνημένη φωτοτυπία) . Στο μυαλό μου δεν είχα κατασταλάξει στον ήρωα, έκανα δυο τρεις ιστοριούλες και τον εγκατέλειψα για να τον "ξαναπιάσω"δεκα χρόνια μετά. Δεν είναι τόσο η εικαστική αξία, περισσότερο είναι συναισθηματική. Βρήκα τα πρωτότυπα μέσα στη συτραριέρα (όλες τις σελίδες!) και θα τα ανεβάσω σιγά σιγά. Αυτά προς το παρόν...
Για περισσότερες ιστορίες κάντε κλικ ΕΔΩ

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010





δοκιμάζοντας το Photoshop CS5 (τέλειο)!!!


Παρασκευή 7 Μαΐου 2010



Δυο “καρέ” από μια καινούρια μικρή ιστορία κόμιξ που ετοιμάζω και ελπίζω μέχρι την Δευτέρα να έχω τελειώσει!

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010





Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί τον θάνατο τριών ανθρώπων, που δεν απεργούσαν, υπό την απειλή της απόλυσης από τον εργοδότη τους ή και γιατί δεν ήθελαν να χάσουν το μεροκάματο (δικαίωμα τους). Ενα γεγονός που συγκλόνισε την Ελλάδα και έβαλε σε δεύτερη μοίρα την μεγαλύτερη στα χρονικά από την μεταπολίτευση διαδήλωση.
Από την άλλη πλευρά στη γειτονιά μου τα Εξάρχεια πάνω από 500 αστυνομικοί (κυριολεκτώ!) της ομάδας ΔΙΑΣ με λύσσα και μανία προσπαθούσαν να καταλάβουν την κατάληψη της οδού Ζαΐμη όπου μέσα ήταν 7-8-10 το πολύ πιτσιρικάδες από 20 έως 25 χρονών λες και αυτοί ευθύνονται για όλα τα δεινά τούτης της χώρας। Μάλιστα μια γειτόνισσα που από την εξώπορτα της πολυκατοικίας της είπε στους μπλε τηρητές της τάξης να φύγουν από τη γειτονιά γιατί μας ενοχλούν έφαγε τόσο ξύλο, που της έσπασαν το σαγόνι και το χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ. Μπήκαν μέσα στο σπίτι της। Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα οι μαντραχαλάδες!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Πάντως η δημοκρατία πια δεν κινδυνεύει! Οι αναρχικοί καταληψίες της Ζαΐμη συνελήφθηκαν!




Σάββατο 1 Μαΐου 2010


για να δείτε τις προηγούμενες σελίδες klik στο "ΠΙΣΩ"

previous previous home

Giclée Print stor

 

© Panagiotis Mitsobonos 2009/20 | BARTDRIVER